ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΚΟΡΤΡΑΪΚ (19:00 - PANATHINAIKOS24.GR LIVE)

Δεύτερο τεστ με… επιστροφές!

Το δεύτερο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους δίνει σήμερα (19:00) ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Κόρτραϊκ των Γιάννη Αναστασίου και Αμπντούλ Ατζαγκούν. Αυξάνονται οι διαθέσιμες επιλογές για τον Ουζουνίδη με την επιστροφή τριών ποδοσφαιριστών.

Δεύτερο τεστ με... επιστροφές!

Μετά την Ολεξαντρίγια, έρχεται η σειρά της Κόρτραϊκ να βάλει τα… απαραίτητα «δύσκολα» στον Παναθηναϊκό, στο αποψινό, δεύτερο φιλικό της ομάδας στην Ολλανδία.

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου και Αμπντούλ Ατζαγκούν σαφώς πιο ενισχυμένοι, συγκριτικά με το πρώτο παιχνίδι, καθώς ο Μαρίνος Ουζουνίδης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μετρά τρεις παραπάνω λύσεις για τη στελέχωση της ενδεκάδας και εν γένει της αποστολής.

Οι Μολίνς, Μολέδο και Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα βρίσκονται στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού, ο οποίος, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιόδους αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές όσον αφορά τη στελέχωση της ενδεκάδας, τόσο λόγω κούρασης όσο και λόγω ανάγκης δοκιμών σε πρόσωπα και σχήματα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE