Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το σημερινό συναπάντημα μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Κόρτραϊκ (19:00) στο Τέχελεν, όχι τόσο από αγωνιστικής, όσο από… συναισθηματικής πλευράς!

Απόψε, οι «πράσινοι» θα βρουν ξανά στον «δρόμο» τους τον Γιάννη Αναστασίου, με τον οποίο ακολούθησαν κοινή πορεία από το καλοκαίρι του 2013 έως το Νοέμβριο του 2015, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος το 2014.

Σχεδόν δύο χρόνια μετά την αποχώρηση του Αρτινού τεχνικού από τον πάγκο του Παναθηναϊκού, τα πράγματα είναι παντελώς διαφορετικά, όσον αφορά τη στελέχωση του ρόστερ της ομάδας, καθώς από την εποχή του Αναστασίου έχουν απομείνει μόλις τρεις ποδοσφαιριστές.

Οι Λουκ Στιλ, Κάρλος Ζέκα (μέλος της ομάδας από το 2011), Γιώργος Κουτρουμπής και Χρήστος Δώνης αποτελούν τους συνδετικούς «κρίκους» της «εποχής Αναστασίου» με εκείνη του Μαρίνου Ουζουνίδη, καθώς οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που απάρτιζαν το ρόστερ της σεζόν 2014-15, έχουν αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Όταν επήλθε το «διαζύγιο» μεταξύ του Γιάννη Αναστασίου και του Παναθηναϊκού, το ρόστερ αποτελούταν από 31 ποδοσφαιριστές, τέσσερις εκ των οποίων συνεχίζουν να φορούν τα πράσινα μέχρι σήμερα, με τους υπόλοιπους 27 να έχουν αποχωρήσει σε βάθος διετίας, με τους Μπεργκ, Μαρινάκη, Κλωναρίδη, Χουχούμη και Ατζαγκούν, να αλλάζουν φανέλα κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS