ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έτσι θα πιάσει ο Λουτσιάνο στον Παναθηναϊκό

Αυτό το κάτι που θέλει ο Βραζιλιάνος για να κάνει τη διαφορά...

Έτσι θα πιάσει ο Λουτσιάνο στον Παναθηναϊκό

Οι πληροφορίες από Βραζιλία και Ισπανία λένε πως ο Λουτσιάνο είναι μια χαρά παίκτης για τον Παναθηναϊκό. Αλλά για να το αποδείξει, χρειάζεται… στήριγμα από τον ποδοσφαιριστή που πρέπει να στηρίξει στην επίθεση της ομάδας. Μ

Με λίγα λόγια, από τα χαρακτηριστικά και τις ικανότητες του ποδοσφαιριστή που θα αποκτηθεί ως βασικός φορ θα κριθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό και το κατά πόσο ο πρώην παίκτης της Κορίνθιανς στο τέλος της χρονιάς θεωρηθεί καλή μεταγραφή ή όχι.

Διαβάστε το υπόλοιπο κείμενο εδώ

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.781 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.