ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Είπε το «ναι» στους Κινέζους ο Λάνγκφορντ

Ο 33χρονος Αμερικανός γκαρντ αφήνει στην άκρη όλους τους Ευρωπαίους... μνηστήρες (μεταξύ αυτών και τον Παναθηναϊκό), μετακομίζοντας στην Κίνα.

Είπε το «ναι» στους Κινέζους ο Λάνγκφορντ

Μέλος των Σενζέν Λέοπαρντς θα πρέπει να θεωρείται από σήμερα ο Κιθ Λάνγκφορντ, ο οποίος έδωσε τα χέρια με τον κινεζικό σύλλογο υπογράφοντας συμβόλαιο δύο ετών με απολαβές που ξεπερνούν τα 2 εκατ. δολάρια ετησίως!

Ο 33χρονος δεινός σκόρερ, παραμέρισε για χατήρι των Κινέζων όλες τις υπάρχουσες προτάσεις και το «ζωηρό» ενδιαφέρον των ευρωπαϊκών συλλόγων, στη λίστα αυτή βρισκόταν και ο Παναθηναϊκός, δεχόμενος την άκρως δελεαστική πρόταση των Λέοπαρντς.

Έτσι, μέσα σε λίγες μόλις ημέρες, ο Κιθ Λάνγκφορντ γίνεται ο τρίτος παίκτης που μετακομίζει από την Ευρώπη στην Ασία, μετά τους Τζάκσον και Μπουρούση.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 17.390 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.