ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τελειώνει σήμερα του Λουτσιάνο

Κατά τη διάρκεια της ημέρας αναμένεται να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες που αφορούν την οριστικοποίηση της μεταγραφής του Βραζιλιάνου επιθετικού στον Παναθηναϊκό

Τελειώνει σήμερα του Λουτσιάνο

Στην τελική ευθεία μπαίνει το ζήτημα της οριστικοποίησης της μεταγραφής του Λουτσιάνο Νέβες στον Παναθηναϊκό, μία υπόθεση που αναμένεται να ξεκαθαρίσει εντός της ημέρας.

Ο 24χρονος επιθετικός έχει δώσει το «ΟΚ» στους «πράσινους», με την Κορίνθιανς να αποτελεί το τελευταίο «εμπόδιο» για την τυπική ολοκλήρωση της συμφωνίας. Πηγές από τη Βραζιλία αναφέρουν ότι σήμερα θα πραγματοποιηθεί η τελική συνάντηση ανάμεσα στον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή, Νίλσον Μούρα και τη διοίκηση της Κορίνθιανς.

Η πλευρά του Λουτσιάνο θα πιέσει την «Τιμάο» για την «ελευθέρας» του ποδοσφαιριστή, την ίδια ώρα που ο βραζιλιάνικος σύλλογος θέλει να διατηρήσει το 25% των δικαιωμάτων του 24χρονου φορ, ως ποσοστό μεταπώλησης.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.642 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πάντως, το όλο θέμα αναμένεται να λήξει οριστικά τις επόμενες ώρες και εάν δεν συμβεί κάποια δραματική αλλαγή, τότε ο Λουτσιάνο θα μεταβεί στην Ελλάδα προκειμένου να περάσει από ιατρικά και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στο «τριφύλλι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.