ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Ολλανδία #2017

Αναστασίου: “Περίεργο να είμαι αντίπαλος με τον Παναθηναϊκό”

Ο Γιάννης Αναστασίου, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του φιλικού της Κόρτραϊκ με τον Παναθηναϊκό, στάθηκε στο περίεργο συναίσθημα που είχε αντιμετωπίζοντας για πρώτη φορά την παλιά του ομάδα.

Αναστασίου: “Περίεργο να είμαι αντίπαλος με τον Παναθηναϊκό”

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιάννης Αναστασίου στην κάμερα της Nova:

«Για εμάς ήταν ένα καλό τεστ. Είναι καλό να παίζουμε με δυνατούς και καλύτερους αντιπάλους. Θέλουμε να παίξουμε διαφορετικό στιλ. Έχουμε ανεβάσει τις ταχύτητες και τις εντάσεις στην προπόνηση. Θέλουμε να δούμε τις αδυναμίες και τα λάθη που κάνουμε. Γι’ αυτό είναι τα φιλικά».

Για τον Παναθηναϊκό: 

«Έχει καλούς παίκτες ο Παναθηναϊκός και φαίνεται η ποιότητα. Είναι σε μεταβατική περίοδο. Σε αυτά τα παιχνίδια μπορείς να βλέπεις τις αδυναμίες σου και τις ανάγκες. Πιστεύω ότι υπάρχει η τεχνογνωσία».

Για το γεγονός ότι ήταν αντίπαλος ο Παναθηναϊκός: 

«Περίεργο να είναι αντίπαλος ο Παναθηναϊκός. Είδα γνωστά πρόσωπα. Για εμάς ήταν σημαντικό να κάνουμε κάποια πράγματα».

Για την Κόρτραϊκ: 

«Τελείως διαφορετικό το Βέλγιο από την Ολλανδία. Στόχος να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο και να μπούμε στην οκτάδα. Υπάρχει διάθεση και σωστή νοοτροπία από τους παίκτες. Χρειαζόμαστε προσθήκες γιατί δεν είμαστε έτοιμοι. Υπάρχει ηρεμία κάτι που δεν συναντάς στην Ελλάδα, ενώ τα πράγματα είναι ξεκαθαρισμένα. Δεν ψάχνουν ποιος θα παίξει στην πρώτη κατηγορία».

Για το αν θα γυρνούσε στην Ελλάδα: 

«Ποτέ δεν μπορείς να πεις κάτι, αλλά όσο υπάρχει η προοπτική να δουλεύω στο εξωτερικό, θα εργάζομαι εκεί».

ΣΧΟΛΙΑ

READ MORE