ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Ολλανδία #2017

Αναστασίου: “Περίεργο να είμαι αντίπαλος με τον Παναθηναϊκό”

Ο Γιάννης Αναστασίου, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του φιλικού της Κόρτραϊκ με τον Παναθηναϊκό, στάθηκε στο περίεργο συναίσθημα που είχε αντιμετωπίζοντας για πρώτη φορά την παλιά του ομάδα.

Αναστασίου:

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιάννης Αναστασίου στην κάμερα της Nova:

«Για εμάς ήταν ένα καλό τεστ. Είναι καλό να παίζουμε με δυνατούς και καλύτερους αντιπάλους. Θέλουμε να παίξουμε διαφορετικό στιλ. Έχουμε ανεβάσει τις ταχύτητες και τις εντάσεις στην προπόνηση. Θέλουμε να δούμε τις αδυναμίες και τα λάθη που κάνουμε. Γι’ αυτό είναι τα φιλικά».

Για τον Παναθηναϊκό: 

«Έχει καλούς παίκτες ο Παναθηναϊκός και φαίνεται η ποιότητα. Είναι σε μεταβατική περίοδο. Σε αυτά τα παιχνίδια μπορείς να βλέπεις τις αδυναμίες σου και τις ανάγκες. Πιστεύω ότι υπάρχει η τεχνογνωσία».

Για το γεγονός ότι ήταν αντίπαλος ο Παναθηναϊκός: 

«Περίεργο να είναι αντίπαλος ο Παναθηναϊκός. Είδα γνωστά πρόσωπα. Για εμάς ήταν σημαντικό να κάνουμε κάποια πράγματα».

Για την Κόρτραϊκ: 

«Τελείως διαφορετικό το Βέλγιο από την Ολλανδία. Στόχος να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο και να μπούμε στην οκτάδα. Υπάρχει διάθεση και σωστή νοοτροπία από τους παίκτες. Χρειαζόμαστε προσθήκες γιατί δεν είμαστε έτοιμοι. Υπάρχει ηρεμία κάτι που δεν συναντάς στην Ελλάδα, ενώ τα πράγματα είναι ξεκαθαρισμένα. Δεν ψάχνουν ποιος θα παίξει στην πρώτη κατηγορία».

Για το αν θα γυρνούσε στην Ελλάδα: 

«Ποτέ δεν μπορείς να πεις κάτι, αλλά όσο υπάρχει η προοπτική να δουλεύω στο εξωτερικό, θα εργάζομαι εκεί».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ