ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟΥ

«Να φέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που αξίζει» (vid)

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος δίνει την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης του Παναθηναϊκού και μιλάει για τους μεγάλους του στόχους με τη νέα του ομάδα.

«Να φέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που αξίζει» (vid)

Η σκέψη της μετάβαση από την ΑΕΚ στον Παναθηναϊκό δεν τον «φρέναρε» να πάρει τη μεταγραφή, όπως δήλωσε ο ίδιος ο Δημήτρης Κολοβέτσιος. Ο νέος στόπερ του «τρ»φυλλιού», μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου στο Τέχελεν της Ολλανδίας, εκφράζοντας τη χαρά του που ανήκει στους «πράσινους», ενώ έκανε αναφορά και στους υψηλούς στόχους που υπάρχουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Κολοβέτσιου

Για τις πρώτες του εντυπώσεις: «Οι εντυπώσεις μου είναι άκρως θετικές. Τα παιδιά έχουν χτίσει μία πολύ δυνατή σχέση. Βλέπω ότι υπάρχει ο όρος ομάδα μέσα στο σύνολο και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Θεωρώ ότι δεν είναι όπως τα περίμενα. Είναι πολύ καλύτερα! Δεν είναι έτσι όπως νομίζει ο κόσμος ή έτσι όπως τα γράφουν προς τα έξω. Καμία σχέση. Ο Παναθηναϊκός δείχνει εσωτερικά πως είναι ένα πολύ μεγάλο κλαμπ και θεωρώ ότι με την δουλειά που θα ρίξουμε θα τον φέρουμε εκεί που αξίζει».

Για το αν μπορεί να προσφέρει και ως μπακ: «Ασφαλώς. Έχω παίξει εκεί στο παρελθόν. Όποτε μου ζητήσει ο προπονητής μπορώ να ανταπεξέλθω. Το σημαντικό είναι να βάζουμε το εγώ κάτω από την ομάδα και να προχωράμε».

Για τις προσδοκίες του: «Πρέπει να είναι υψηλές γιατί είμαστε στον Παναθηναϊκό, πρέπει να στοχεύουμε στην υψηλότερη θέση. Για αυτό δουλεύουμε».

Για τον λόγο που άφησε τον ΑΕΚ για τον Παναθηναϊκό: «Το πλήρωμα του χρόνου είχε έρθει για εμένα στην ΑΕΚ. Για τον Παναθηναϊκό, τώρα, δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Ξέρουν όλοι τι μέγεθος είναι σαν ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος και θα δώσω το 100% για την ομάδα».

Για το αν περίμενε παίζοντας αντίπαλος του Παναθηναϊκού ότι μια μέρα θα φορέσει την φανέλα με το τριφύλλι: «Όχι δεν το περίμενα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο που όλα σου έρχονται μπροστά σου. Είναι μια ευτυχής στιγμή για εμένα και θέλω να το απολαύσω».

Για το αν σκέφτηκε την μετάβαση από την ΑΕΚ στον Παναθηναϊκό: «Δεν με φρέναρε κάτι. Ίσα ίσα ήμουν πολύ χαρούμενος που εμφανίστηκε αυτή η προοπτική».

Για το αν έπαιξε ρόλο η παρουσία του Ουζουνίδη στην τελική του απόφαση: «Φυσικά και είναι πολύ σημαντική η παρουσία του στον πάγκο. Πρόκειται για έναν πολύ καλό τεχνικό και θεωρώ πως μπορεί να πάρει από όλους το 100%. Δεν σας κρύβω πως ήταν ένας έξτρας λόγος για να διαλέξω τον Παναθηναϊκό».

Για το αν είχε πρόταση από το εξωτερικό: «Κάτι υπήρχε αλλά η φανέλα του Παναθηναϊκού και το κύρος είναι τέτοια που σε κάνουν να μην σκέφτεσαι πολλά και να έρθεις στην ομάδα».

Για την φετινή χρονιά: «Ο Παναθηναϊκός έχει όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει. Υπάρχει μια δυνατή σχέση στα αποδυτήρια και μαζί με τον προπονητή μπορούμε να δείξουμε ένα δυνατό σύνολο, που παλεύει ο ένας για τον άλλο και πάνω από όλα για την ομάδα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE