ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Ολλανδία #2017

Δεν ξεχνά τη μπάλα ο Ουζουνίδης!

Το αριστοτεχνικό σουτ του Έλληνα τεχνικού στο Τέχελεν έκλεψε τις εντυπώσεις.

Δεν ξεχνά τη μπάλα ο Ουζουνίδης!

Μπορεί τα χρόνια να πέρασαν και ο ίδιος να άλλαξε ρόλο, μεταφέροντας το πεδίο δράσης του από τον αγωνιστικό χώρο στους πάγκους, ωστόσο έδειξε ότι η τέχνη δεν ξεχνιέται!

Την ώρα που η σημερινή προπόνηση στο Τέχελεν βρισκόταν σε εξέλιξη, ο τεχνικός των «πρασίνων» θέλησε να δοκιμάσει το πόδι του, βρίσκοντας μπροστά του μια στρωμένη μπάλα, την οποία έστειλε συστημένη στα δίχτυα, σουτάροντας από μία αρκετά δύσκολη θέση, λίγα μέτρα πίσω από το βοηθητικό τέρμα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ