ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Από τον Παναθηναϊκό στη Δάφνη η Καλαμπάκου

Άλλη μια απώλεια για τμήμα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Από τον Παναθηναϊκό στη Δάφνη η Καλαμπάκου

Με τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό να περνάει ίσως την πιο δύσκολη στιγμή της ιστορίας του, σιγά-σιγά τα ομαδικά τμήματα διαλύονται αφού παίκτες και παίκτριες αποχωρούν καθημερινά.

Τελευταία-μέχρι την επόμενη δυστυχώς-απώλεια, η Άσπα Καλαμπάκου, η οποία μετακομίζει από τον Παναθηναϊκό στη Δάφνη. Η Ελληνίδα γκαρντ συμφώνησε σε όλα με την ομάδα του Μπραχαμίου και θα συνεχίσει εκεί την καριέρα της.

Η Άσπα Καλαμπάκου με τη φανέλα του Παναθηναϊκού την περσινή σεζόν, είχε 5,6 πόντους και 2,4 ριμπάουντ ανά αγώνα. Παλιότερα αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ, τον Κρόνο και την Ακροπόλ (Σουηδία).

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.095 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...