ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Ολλανδία #2017

Βροχή και… «γκάζια» από Ουζουνίδη

Υπό καταρρακτώδη βροχή και με πολλά… γκάζια από τον Μαρίνο Ουζουνίδη, πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Τέχελεν.

Βροχή και… «γκάζια» από Ουζουνίδη

Την επομένη του δεύτερου φιλικού του Παναθηναϊκού επί Ολλανδικού εδάφους, ο Μαρίνος Ουζουνίδης, έβγαλε το λάδι… από τους δώδεκα παίκτες που δεν αγωνίστηκαν με την Κόρτραϊκ, αφού αυτοί που έπαιξαν, έκαναν ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο υπό τις οδηγίες του Νίκου Γιάγκου.

Για περίπου μιάμιση ώρα, Ουζουνίδης και Κόλα έκανα τη ζωή των παικτών κόλαση… με ασκήσεις τακτικής σε άμυνα και επίθεση.

Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε με τους Μολέντο, Τελάντερ, Ευαγγέλου, Βέμερ, Ρινάλντι, Δώνη, Πίσπα, Μπουζούκη και Στάϊκο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE