ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ

«Πράσινος» και ο Περπέρογλου

Μεταγραφικό ντεμαράζ για τον Παναθηναϊκό, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του panathinaikos24.gr, οι "πράσινοι" συμφώνησαν σε όλα με τον Στράτο Περπέρογλου.

«Πράσινος» και ο Περπέρογλου

Ο Στράτος Περπέρογλου, ετοιμάζεται να φορέσει ξανά τα πράσινα, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό Superfoods και ετοιμάζεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο με τους νταμπλούχους Ελλάδος.

Ο «Πέρπε» θα έρθει και θα «κουμπώσει» με τον Θανάση Αντετοκούνμπο στη θέση «3», όπου θα υπάρχει και ο Κέι Σι Ρίβερς, κάτι που σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός θα διαθέτει μεγάλη πληρότητα στα φόργουορντ και ο Τσάβι Πασκουάλ, θα έχει πολλές λύσεις και τη δυνατότητα να παίζει με πολλά και διαφορετικά σχήματα.

Ο Έλληνας φόργουορντ, αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος τον γνωρίζει καλά από την κοινή τους χρονιά στην Μπαρτσελόνα (2015-2016) και εκτιμά πως με την εμπειρία του και το καλό του περιφερειακό σουτ, θα «δέσει» άριστα στο σύνολο που ετοιμάζει ο Καταλανός, την επόμενη χρονιά.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 51.014 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσον αφορά τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, σύμφωνα και με την εισήγηση του Πασκουάλ, μάλλον θα δοθεί δανεικός, ούτως ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να επιστρέψει πιο έτοιμος στο «τριφύλλι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...