ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αύριο βγαίνουν τα πιο φτηνά διαρκείας στην ιστορία του Παναθηναϊκού

Με μειώσεις στις τιμές που ξεπερνούν το 40% κυκλοφορούν την Πέμπτη τα πιο φθηνά εισιτήρια διαρκείας στην ιστορία του Παναθηναϊκού στο "Απόστολος Νικολαϊδης".

Αύριο βγαίνουν τα πιο φτηνά διαρκείας στην ιστορία του Παναθηναϊκού

Τα φθηνότερα εισιτήρια διατίθενται στα 110 ευρώ., ενώ όσοι γραφτούν στην Παναθηναϊκή Συμμαχία θα έχουν προνομιακές τιμές.

«Στις καλύτερες τιμές που διατέθηκαν ποτέ προσφέρονται φέτος τα διαρκείας για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού

Αύριο, Πέμπτη 13 Ιουλίου ξεκινά η διάθεση των Καρτών Διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2017-18. Οι φίλαθλοι της ομάδας ήταν και παραμένουν η ψυχή του Παναθηναϊκού και η παρουσία τους στο πλευρό του αποτελεί τη βασική και αναγκαία προϋπόθεση για την επιτυχία και την προοπτική της ομάδας.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.405 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με αυτό το σκεπτικό και με προτεραιότητα αφενός να ευχαριστήσουμε έμπρακτα τους φιλάθλους μας για την αφοσίωσή τους στο «τριφύλλι» και αφετέρου να δώσουμε τη δυνατότητα σε όσο το δυνατόν περισσότερους να προμηθευτούν την Κάρτα Διαρκείας που θα τους εξασφαλίσει μια θέση στη Λεωφόρο σε όλους τους αγώνες του Παναθηναϊκού σε όλες τις διοργανώσεις, αποφασίστηκε φέτος σε όλες ανεξαιρέτως τις Θύρες του γηπέδου να μειωθεί δραστικά το κόστος απόκτησης Κάρτας Διαρκείας.

Ετσι οι φίλαθλοι της ομάδας θα μπορούν από αύριο να προμηθευτούν τις Κάρτες Διαρκείας στις καλύτερες τιμές που προσφέρθηκαν ποτέ από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Η έκπτωση σε σχέση με πέρσι αγγίζει και σε αρκετές περιπτώσεις ξεπερνά το 40%, με τις τιμές για τα φθηνότερα εισιτήρια να ξεκινούν από τα 110 €!

 Η έκπτωση αυτή αφορά σε όλους τους φιλάθλους και όλες τις Θύρες του γηπέδου με τα μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας να απολαμβάνουν μιας επιπλέον έκπτωσης με την ανανέωση της συνδρομής τους. Αναλυτικά, οι τιμές για όλες τις Θύρες του γηπέδου είναι οι ακόλουθες:

ΘΥΡΕΣΤΙΜΗΕΚΠΤΩΤΙΚΗ ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΑΧΟΥ*
1, 12, 8Α, 8Β, 5Β, 5Γ185 €110 €
2, 5Α, 11, 9350 €280 €
101.000 €700 €
33.000 €2.400 €
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΘΥΡΕΣ (8Α, 8Β, 5Β, 5Γ)
ΤΙΜΗΕΚΠΤΩΤΙΚΗ ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΑΧΟΥ*
ΓΟΝΕΑΣ185 €110 €
1Ο ΠΑΙΔΙ50 €ΔΩΡΕΑΝ
2Ο ΠΑΙΔΙ90 €60 €

*Δεν συμπεριλαμβάνεται η ετήσια συνδρομή της Παναθηναϊκής συμμαχίας τόσο για τους ενήλικες (50 €) όσο και για τα παιδιά (20 € e-membership). Περισσότερα στο paomprosta.gr.

Από αύριο μέχρι και τις 27 Ιουλίου οι κάτοχοι Καρτών Διαρκείας της περσινής αγωνιστικής περιόδου θα έχουν τη δυνατότητα να ανανεώσουν τις Κάρτες τους κρατώντας τη θέση τους, ενώ οι νέοι κάτοχοι θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ των υπόλοιπων διαθέσιμων θέσεων. Στις 28 Ιουλίου δεν θα διατίθενται κάρτες διαρκείας και από τις 29 Ιουλίου η διαδικασία θα επαναρχίσει με όσες θέσεις έχουν απομείνει να είναι πλέον διαθέσιμες προς όλους.

Οι φίλαθλοι τις ομάδας μπορούν να προμηθεύονται τις Κάρτες Διαρκείας τους είτε ηλεκτρονικά (και το Σ/Κ) είτε από το γήπεδο, στη Θύρα 3. Το ωράριο λειτουργίας των εκδοτηρίων θα είναι 09:30 – 17:30 τις καθημερινές και 10:00 – 14:00 τα Σάββατα. Τις Κυριακές τα εκδοτήρια δεν θα λειτουργούν.

Εκτός από μετρητά, αγορές Καρτών θα πραγματοποιούνται και με Πιστωτική, Χρεωστική και Prepaid κάρτα.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τον τρόπο διάθεσης, τα προνόμια και τις κατηγορίες Καρτών Διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2017-18 μπορείτε να βρείτε εδώ, ενώ για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε τηλεφωνικά στο 210 8709000».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...