ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΕΡΝΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ

Αύριο στην Ελλάδα ο Καμπέσας

Ο νεαρός εξτρέμ θα μεταβεί την Παρασκευή στην Αθήνα, προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει.

Αύριο στην Ελλάδα ο Καμπέσας

Ένα βήμα πριν την οριστική κατάληξή της βρίσκεται η μεταγραφή του 20χρονου εξτρέμ, Μπράιαν Καμπέσας.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αναμένεται την Παρασκευή στη χώρα μας προκειμένου να περάσει από τα απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και -καλώς εχόντων των πραγμάτων- να οριστικοποιήσει τον μονοετή δανεισμό του στον Παναθηναϊκό από την Αταλάντα και στη συνέχεια να ενσωματωθεί στο ρόστερ του «τριφυλλιού», υπό τις οδηγίες του Μαρίνου Ουζουνίδη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.