ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Βάρος στην συνοχή και την… επικοινωνία

Ασκήσεις τακτικής με έμφαση στην συνοχή των γραμμών περιελάμβανε, μεταξύ άλλων, το σημερινό πρόγραμμα των «πρασίνων» στο Τέχελεν. Αμφίβολη η συμμετοχή των Κουρμπέλη και Κουτρουμπή στο αυριανό φιλικό με την Γκεντσλερμπιρλιγκί (19:00).

Βάρος στην συνοχή και την… επικοινωνία | panathinaikos24.gr

Ασκήσεις τακτικής και… επικοινωνίας περιελάμβανε το αποψινό μενού της προπόνησης στο Τέχελεν. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έδωσε έμφαση στην συνοχή μεταξύ των γραμμών, τοποθετώντας τους ποδοσφαιριστές του στα δύο τρίτα του γηπέδου (10 επιτιθέμενοι εναντίον 11 αμυνόμενων), ενώ δεν δίστασε να διακόψει αρκετές φορές την άσκηση προκειμένου να δώσει τις απαραίτητες οδηγίες.

Παράλληλα, ο Εβρίτης τεχνικός προχώρησε σε δοκιμές αναφορικά με την ενδεκάδα την οποία θα παρατάξει στο αυριανό, τελευταίο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους με την Γκεντσλερμπιρλιγκί (14/7, 19:00) με τους Κουρμπέλη και Κουτρουμπή να τίθενται εκτός, όπως όλα δείχνουν για προληπτικούς λόγους.

Οι δύο διεθνείς ποδοσφαιριστές αισθάνθηκαν κάποιες ενοχλήσεις, με τον Ουζουνίδη να μη ρισκάρει, όπως φαίνεται, τη συμμετοχή τους στο αυριανό ματς, υπό το φόβο της περαιτέρω επιβάρυνσής τους.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close