ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Πρεμιέρα κόντρα στον Πλατανιά για τον Παναθηναϊκό

Κόντρα στην ομάδα των Χανίων, θα αρχίσει το «ταξίδι» του Παναθηναϊκού στο νέο πρωτάθλημα. Στη Λεωφόρο το πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» για τη νέα σεζόν (9η αγωνιστική).

Πρεμιέρα κόντρα στον Πλατανιά για τον Παναθηναϊκό

Ο Πλατανιάς θα είναι ο πρώτος αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα για τη σεζόν 2017/18, όπως προέκυψε από την κλήρωση της SuperLeague, ενώ την αμέσως επόμενη αγωνιστική θα υποδεχθούν τον Λεβαδειακό στη Λεωφόρο.

Όσον αφορά τα ντέρμπι, οι «πράσινοι» υποδέχονται τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο (9η αγωνιστική), όπως και την ΑΕΚ (11η αγωνιστική), ενώ τη 14η αγωνιστική ταξιδεύουν στην Τούμπα για να αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ.

Aναλυτικά η 1η αγωνιστική (19/20 Αυγούστου):

Ατρόμητος – Απόλλων Σμύρνης Ξάνθη – Λαμία Πλατανιάς – Παναθηναϊκός ΑΕΚ – Παναιτωλικός (κεκλεισμένων των θυρών) Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα Ολυμπιακός – ΑΕΛ (κεκλεισμένων των θυρών) Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ Κέρκυρα – Πανιώνιος

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 86.618 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού:

1η/16η αγ: Πλατανιάς – Παναθηναϊκός 2η/17η αγ: Παναθηναϊκός -Λεβαδειακός 3η/18η αγ: Κέρκυρα – Παναθηναϊκός 4η/19η αγ: Παναθηναϊκός – Απ. Σμύρνης 5η/20η αγ: Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός 6η/21η αγ: Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 7η/22η αγ: Παναθηναϊκός – ΑΕΛ 8η/23η αγ: Λαμία – Παναθηναϊκός 9η/24η αγ: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 10η/25η αγ: Αστ. Τρίπολης – Παναθηναϊκός 11η/26η αγ: Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 12η/27η αγ: Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 13η/28η αγ: Παναθηναϊκός – Πανιώνιος 14η/29η αγ: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 15η/30η αγ: Ξάνθη – Παναθηναϊκός

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...