ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Κουρμπέλης: «Δεν με φοβίζει ο ρόλος του ηγέτη»

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής ανέφερε ότι δεν φοβάται να αναλάβει ηγετικό ρόλο στην ομάδα, τονίζοντας παράλληλα πως ο μεγάλος του στόχος με τον Παναθηναϊκό είναι η κατάκτηση τίτλων.

Κουρμπέλης: «Δεν με φοβίζει ο ρόλος του ηγέτη»

Αποτέλεσε την πρώτη μεταγραφική κίνηση της «εποχής Ουζουνίδη», ερχόμενος στον Παναθηναϊκό τον περασμένο χειμώνα.

Οι εμφανίσεις του με το «τριφύλλι» τον καθιέρωσαν στις βασικές επιλογές του Εβρίτη τεχνικού, πλάι στον Κάρλος Ζέκα, ενώ παράλληλα του έδωσαν το «εισιτήριο» για την Εθνική Ανδρών, ωστόσο οι στόχοι του 24χρονου μέσου δεν σταματούν εκεί.

Όπως ο ίδιος τόνισε, μεταξύ άλλων, στους εκπροσώπους του Τύπου στο Τέχελεν, «τα όνειρα για έναν ποδοσφαιριστή δεν τελειώνουν ποτέ», θέτοντας ως στόχο την κατάκτηση τίτλων με τον Παναθηναϊκό, υπογραμμίζοντας ότι δεν τον φοβίζει ο τίτλος του ηγέτη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κουρμπέλη:

Για τον τραυματισμό του: «Έχω ένα πρόβλημα και σε συνεννόηση με το προπονητικό τιμ και τους γιατρούς της ομάδας είπαμε να μην το πιέσουμε, να μην ρισκάρουμε. Όμως στο διάστημα που θα ακολουθήσει, σύντομα,  ελπίζω θα είμαι και πάλι καλά».

Για την προετοιμασία: «Όλα κυλούν μια χαρά όπως βλέπετε και εσείς στην προετοιμασία. Δουλεύουμε αρκετά όλοι οι παίκτες για να έχουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση στην αρχή του πρωταθλήματος αλλά να έχουμε και γενικότερα μια καλή χρονιά. Έχω έξι μήνες που μπήκα στην ομάδα αλλά όσο περνάει ο καιρός μαθαίνω καλύτερα τους συμπαίκτες μου και σε προσωπικό επίπεδο. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα μεταξύ μας, όλα πάνε καλά».

Για την περσινή σεζόν: «Όσον αφορά το τελείωμα της περσινής περιόδου μας έχει αφήσει μια πικρία. Γιατί πιστεύουμε πως δικαιούμασταν – βάσει απόδοσης – τη συμμετοχή μας στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Εφέτος έχουμε πολλά όνειρα, υψηλούς στόχους και μακάρι να τους πετύχουμε».

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα: «Ξέρουμε εδώ και καιρό πως υπάρχουν προβλήματα. Η δουλειά όμως δεν είναι να ασχολούμαστε με αυτά. Θα προσπαθήσουμε να φανούμε όσο πιο δυνατοί μπορούμε στον αγωνιστικό χώρο και βήμα βήμα να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το εάν μπορεί να πάρει το ρόλο του ηγέτη: «Έκανα ένα καλό ξεκίνημα στον Παναθηναϊκό. Θέλω να πιστεύω ότι είναι μόνο η αρχή. Θέλω να δώσω προσωπικά πολλά περισσότερα. Δεν με φοβίζει κάποιος τίτλος, όπως του επόμενου ηγέτη. Μακάρι να συμβεί αυτό και να δώσω όσα περισσότερα μπορώ για την ομάδα».

Για τους στόχους του με το «τριφύλλι»: «Σκέφτομαι πάντα βήμα βήμα τις κινήσεις μου. Για εμένα ήταν ένα καλό βήμα που ήρθα στον Παναθηναϊκό. Θέλω να δώσω ό,τι περισσότερο μπορώ. Τα όνειρα για έναν ποδοσφαιριστή δεν τελειώνουν ποτέ. Επειδή προσωπικά δεν το έχω επιτύχει θέλω να κατακτήσω με την ομάδα ένα τρόπαιο και βλέπουμε».

Για τις απώλειες στην επίθεση: «Αν εξαιρέσουμε τον Λούκας αρκετοί έφυγαν από την ομάδα και αποτελούν σίγουρα μεγάλες απώλειες. Πιστεύω όμως, ότι όποιοι έρθουν, σε συνδυασμό με τους παλιούς που θα συναντήσουν θα φτιάξουμε ένα δυνατό σύνολο και θα παλέψουμε για το καλύτερο».

Για το αν αναζητά το γκολ: «Θέλω να βάλω το γκολ στο παιχνίδι μου. Τα γκολ είναι πολύ σημαντικά. Αν σκόραρα 5-6 φορές το χρόνο θα προσέφερα πολύτιμη βοήθεια στην ομάδα μου και στον εαυτό μου. Προσπαθώ στις προπονήσεις και στα φιλικά να πατάω όσο περισσότερο περιοχή μπορώ. Μακάρι να βγει υτό που είπε ο Ζέκα ότι μαζί θα πετύχουμε πολλά γκολ».

Για την κλήρωση: «Ολοι θα αγωνιστούν κόντρα σε όλους. Εμείς πρέπει να κάνουμε ένα δυναμικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Μπορούμε να κάνουμε μια καλή αρχή. Θα δούμε κάθε αγώνα ξεχωριστά, με απώτερο στόχο να είμαστε όσο το δυνατόν ανταγωνιστικότεροι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE