ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ - ΚΑΜΠΕΣΑΣ

Ημέρα… αφίξεων στον Παναθηναϊκό

Στην Αθήνα αναμένονται σήμερα οι Λουτσιάνο Νέβες και Μπράιαν Καμπέσας, οι οποίοι θα περάσουν από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψουν τα συμβόλαιά τους. Ποιες οι εξελίξεις στο «μέτωπο» του επιθετικού.

Ημέρα... αφίξεων στον Παναθηναϊκό

Παρασκευή… υποδοχής για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ετοιμάζεται να καλωσορίσει στην Ελλάδα και στη συνέχεια στην ομάδα τα δύο νέα μεταγραφικά του αποκτήματα, Λουτσιάνο Νέβες και Μπράιαν Καμπέσας.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός και ο εξτρέμ από τον Ισημερινό αναμένονται σήμερα στη χώρα μας προκειμένου να περάσουν από ιατρικά και να οριστικοποιήσουν τη συμφωνία τους με το «τριφύλλι».

Ο μεν Λουτσιάνο θα βάλει την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο με απολαβές που φτάνουν τις 650.000 ευρώ (η Κορίνθιανς θα πάρει 400.000 ευρώ, διατηρώντας παράλληλα ένα ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως του 25%), ενώ ο δε Καμπέσας θα οριστικοποιήσει τον μονοετή δανεισμό του από την Αταλάντα στους «πράσινους».

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 91.554 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Γιάννου και Τσοπ στο προσκήνιο

Παράλληλα με το «μέτωπο» των αφίξεων, εξελίξεις υπάρχουν και σε αυτό των μεταγραφών, καθώς οι «πράσινοι» συνεχίζουν τις προσπάθειες για την απόκτηση φορ.

Το όνομα του Απόστολου Γιάννου, το οποίο απασχολεί εδώ και καιρό τους «πράσινους», επανήλθε στον «αφρό», καθώς ο 27χρονος επιθετικός θέλει να αποχωρήσει από την Κίνα, ωστόσο οι οικονομικές απολαβές του είναι υψηλές για τα στάνταρ του Παναθηναϊκού.

Παράλληλα, το «τριφύλλι» έχει στη λίστα του και τον Ντουγιέ Τσοπ, τον 27χρονο επιθετικό της Κάλιαρι, ο οποίος αρέσει μεν στον Ουζουνίδη, αλλά έχει διαπιστωθεί μεγάλη διαφορά στις πρώτες επαφές για τον δανεισμό του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...