ΚΛΕΙΣΙΜΟ
EUROPA LEAGUE

Tα ζευγάρια που θα βγάλουν τον αντίπαλο του Παναθηναϊκού!

Οι «πράσινοι» έμαθαν προ ολίγου τα πέντε ζευγάρια από τα οποία θα προκύψει ο αντίπαλός τους στον τρίτο προκριματικό του Europa League. Στις 14:00 η κλήρωση.

Tα ζευγάρια που θα βγάλουν τον αντίπαλο του Παναθηναϊκού!

Αυτά είναι τα πέντε ζευγάρια των ομάδων από τον β’ προκριματικό, τα οποία τίθενται ως… υποψήφιοι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 14:00 στη Νιόν της Ελβετίας, με τον Παναθηναϊκό να διασταυρώνεται με τη νικήτρια ενός εκ πέντε ζευγαριών που παρατίθενται και συμμετέχουν στον β’ γύρο, με τη ρεβάνς να εκκρεμεί.

Όπως και να ‘χει, λίγο μετά τις δύο θα μάθουμε σε ποιο από τα πέντε ζευγάρια ομάδων θα στρέψει το βλέμμα του ο Παναθηναϊκός, περιμένοντας τον αντίπαλό του.

Εγκλήματα και τιμωρία: Έχασε και στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός και πλέον… τρέχει για Ευρώπη
Εγκλήματα και τιμωρία: Έχασε και στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός και πλέον… τρέχει για Ευρώπη 6.567 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε τα ζευγάρια:

Οσιγεκ (Κροατία)-Λουκέρνη (Ελβετία)   2-0 Γκαμπάλα (Αζερμπαϊτζάν)-Γιαγκελόνια (Πολωνία)      1-1 Σλόβαν Μπρατισλάβας (Σλοβακία)-Λίνγκμπι (Δανία)    0-1 Στουρμ (Αυστρία)-Μλάντοστ (Μαυροβούνιο)    0-1 Νόρκεπινγκ (Σουηδία)-Τρακάι (Λιθουανία)   2-1

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.