ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Εξετάζει Γουακάσο η Μπράιτον»

Δημοσίευμα από την Αγγλία αναφέρει ότι η Μπράιτον έχει στο «στόχαστρό» της τον Γκανέζο μέσο.

«Εξετάζει Γουακάσο η Μπράιτον»

Έχοντας ως στόχο τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας η οποία θα την διατηρήσει στην Premier League, ως άρτι προβιβασθείσα από την Championship, η Μπράιτον «χτενίζει» την αγορά για την εύρεση ποδοσφαιριστών κατάλληλων για την στελέχωση της βασικής της ενδεκάδας.

Ένας εξ αυτών είναι και ο Μουμπάρακ Γουακάσο σύμφωνα με το «hitc». Ο Γκανέζος μέσος βρίσκεται στο «στόχαστρο» της αγγλικής ομάδας και μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η περίπτωσή του αρέσει στον τεχνικό του συλλόγου, Κρις Χιούτον.

Οι Άγγλοι τονίζουν πως ο Γουακάσο δεν έχει μέλλον στον Παναθηναϊκό και επιθυμεί να αποχωρήσει από την ομάδα, υπογραμμίζοντας το ενδιαφέρον που έχουν δείξει κατά καιρούς σύλλογοι από την Ισπανία κυρίως (Αλαβές) για να τον αποκτήσουν.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.230 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.