ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δηλώσεις

Ουζουνίδης: «Να έρθουν γρήγορα οι νέοι παίκτες…»

Με ανυπομονησία περιμένει τις μεταγραφές ο Μαρίνος Ουζουνίδης, προκειμένου να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας του, όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Ουζουνίδης: «Να έρθουν γρήγορα οι νέοι παίκτες…»

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, αμέσως μετά τη λήξη του φιλικού με την Γκελτσερμπιρλίγι:

Για τα συμπεράσματα από το παιχνίδι:

«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, κυκλοφορούσαμε την μπάλα, βγάλαμε φάσεις. Στο δεύτερο, ο αντίπαλος έκανε αλλαγές, είχαμε πολλά προβλήματα δεν είχαμε φρεσκάδα, αλλά νομίζω με τις αλλαγές με τα νέα παιδιά, ισορροπήσαμε.

Σε αυτά τα ματς, οι ξεκούραστοι κάνουν τη διαφορά, το σημαντικό είναι ότι δε βγάλαμε προβλήματα σήμερα, ελπίζουμε να ενσωματωθούν και τα νέα παιδιά που έχουν έρθει και οι τραυματίες, προκειμένου να είμαστε έτοιμοι για την Ευρώπη.

Δεν μπορούν να βγουν πολλά συμπεράσματα για την προετοιμασία, δεν είχαμε όλα τα παιδιά, είχαμε για λίγο τον Μολέντο, για λίγο τον Ζέκα, καθόλου τον Βιγιαφάνιες, κάναμε δουλειά, αλλά όχι αυτό που θα θέλαμε».

Για το βαθμό ετοιμότητας της ομάδας ενόψει του πρώτου αγώνα για το Γιουρόπα Λιγκ:

«Θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι, μέσα από τα προβλήματα θέλουμε να παρουσιάσουμε μια καλή εικόνα, μια καλή ομάδα. Με ενδιαφέρει να δημιουργήσουμε ένα καλό γκρουπ παικτών και στην επίθεση και την άμυνα, μέχρι να έρθουν οι νέοι παίκτες. Αυτό θα είναι το κλειδί, η ομάδα.

Για την κλήρωση:

«Θα μπορούσε να είναι πιο εύκολη η κλήρωση. Την Καμπάλα την ξέρουμε, η Γιαγκελόνια είναι μια ανερχόμενη ομάδα, καλή ομάδα που ολοένα και ανεβαίνει τα τελευταία χρόνια, την έχω δει, ήδη έχουμε ξεκινήσει να την παρακολουθούμε, θα στείλουμε και άνθρωπο στη ρεβάνς του αγώνα.

Σημασία έχει να έρθουν γρήγορα οι παίκτες που θέλουμε, να φτιάξουμε την ομάδα, αν είμαστε καλά εμείς, θα περάσουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE