ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παππάς: «Έκανα πράξη το όνειρο μου, παίζοντας στον Παναθηναϊκό»

Ο διεθνής γκαρντ επισκέφθηκε το Summer Camp της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού, τονίζοντας, μεταξύ άλλων ότι εκπλήρωσε το παιδικό του όνειρο, αγωνιζόμενος στο «τριφύλλι».

Παππάς: «Έκανα πράξη το όνειρο μου, παίζοντας στον Παναθηναϊκό»

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

«Με τον καλύτερο τρόπο τελείωσε το φετινό Summer Camp της Ακαδημίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods. H παρουσία του Νίκου Παππά ενθουσίασε τους νεαρούς συμμετέχοντες ρίχνοντας έτσι την αυλαία σε ένα απόλυτα πετυχημένο καλοκαιρινό camp που διήρκησε τέσσερις εβδομάδες (από τις 19 Ιουνίου μέχρι σήμερα, 14 Ιουλίου) και φιλοξένησε συνολικά πάνω από 300 αθλητές από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και άλλες χώρες της Ευρώπης!

Οι νεαροί συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν, να μυηθούν στα μυστικά του μπάσκετ από του έμπειρους προπονητές της PAO BC Academy, να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκού Superfoods στο ΟΑΚΑ και να γνωρίσουν από κοντά τον Xavi Pascual, το Δημήτρη Διαμαντίδη, το Γιάννη Μπουρούση, το Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, τον James Gist, τον Ίαν Βουγιούκα, τον Κώστα Κεραμιδά, την Αρτέμιδα Σπανού, τη Λολίτα Λύμουρα, τον Κώστα Αντετοκούνμπο, τον Αντώνη Κόνιαρη, τον Κωνσταντίνο Παπαδάκη και το Νίκο Παππά!

Με την είσοδό του στο κλειστό του ΟΑΚΑ ο Νίκος Παππάς μίλησε στα παιδιά λέγοντας «είστε τυχεροί που είστε εδώ, κι εγώ ξεκίνησα μπάσκετ στην επαρχία όταν ήμουν στην ηλικία σας, κυνήγησα το όνειρό μου και κατάφερα να το πραγματοποιήσω, παίζοντας στην ομάδα που αγαπώ, τον Παναθηναϊκό» συμπληρώνοντας ότι «η ευτυχία και η γαλήνη που νιώθεις όταν έχεις πετύχει το στόχο σου είναι το αντάλλαγμα για τις θυσίες που έχεις κάνει», παροτρύνοντας παράλληλα τους νεαρούς αθλητές να νιώθουν περήφανοι για αυτά που έχουν καταφέρει.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.699 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Απαντώντας σε ερώτηση νεαρού αθλητή για τον αγαπημένο του συμπαίκτη, ο διεθνής γκαρντ ξεχώρισε τον James Gist για τη στήριξη και τη βοήθειά του, ενώ σε ερώτηση αναφορικά με τον αγαπημένο του παίκτη όταν μεγάλωνε θυμήθηκε τον Dejan Bodiroga τον οποίον θαύμαζε ιδιαίτερα.

Τέλος, όταν ρωτήθηκε ποιος είναι ο στόχος που έχει θέσει με τον Παναθηναϊκό, ο «πράσινος» γκαρντ απάντησε ότι επιθυμεί να κατακτήσει έναν ευρωπαϊκό τίτλο με τον Παναθηναϊκό.

Η επίσκεψη του Νίκου Παππά στην PAO BC Academy έκλεισε με φωτογραφίες και αυτόγραφα για τους όλους τους μικρούς συμμετέχοντες καθώς και την απονομή κυπέλλων για τους νικητές των διαγωνισμών.

Με αυτόν τον όμορφο τρόπο το Summer Camp 2017 έφτασε στο τέλος του. Μετά από τέσσερις εβδομάδες γεμάτες παιχνίδι, διαγωνισμούς, εκπλήξεις και πολύ μπάσκετ οι προπονητές και το προσωπικό της PAO BC Academy αφού ευχαρίστησαν όλα τα παιδιά και τους γονείς τους, ανανέωσαν το ραντεβού τους για την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς της Ακαδημίας στις 2 Σεπτεμβρίου 2017!», αναφέρει η ενημέρωση του «τριφυλλιού».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...