ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Λουτσιάνο: «Να γίνω μέρος της ιστορίας του συλλόγου»

Οι πρώτες δηλώσεις του Βραζιλιάνου μετά την άφιξη του στην Αθήνα. Τι είπε για τις φιλοδοξίες του, την πίεση και τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Λουτσιάνο: «Να γίνω μέρος της ιστορίας του συλλόγου»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λουτσιάνο Νέβες:

Για τη μεταγραφή του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Βλέπω κόσμο που ήρθε να με υποδεχτεί και ελπίζω να πάνε όλα καλά. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος με παγκόσμια ιστορία και ελπίζω κι εγώ να γίνω μέρος της». Για το αν νιώθει πίεση: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα και τώρα πρέπει να συνεχίσω την δουλειά και την προπόνηση προκειμένου να ενταχθώ γρήγορα στην ομάδα και να πάρω μέρος στους πρώτους αγώνες».

Για την θέση που αγωνίζεται: «Θα έλεγα σαν βασικός φορ, εκεί με είχε βάλει και ο προπονητής της εθνικής και νομίζω ότι είναι μία θέση που μπορώ να πετύχω τέρματα». Για την επικοινωνία με τον Ουζουνίδη: «Είπαμε πολλά αλλά βασικά μου παρουσίασε το πρότζεκτ κι εγώ τώρα πρέπει να δείξω το τι μπορώ να κάνω στο χορτάρι» 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.