ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Έμεινε ελεύθερος και οδεύει προς Κίνα ο Χάμιλτον

Οι Ράπτορς αποδέσμευσαν τον Αμερικανό σέντερ, ο οποίος είχε απασχολήσει τον Παναθηναϊκό.

Έμεινε ελεύθερος και οδεύει προς Κίνα ο Χάμιλτον

Δεν πρόλαβε καλά-καλά να… μετακομίσει στο Τορόντο, μετά την ανταλλαγή του από τους Νετς και… μαζεύει βαλίτσες για Κίνα ο Τζάστιν Χάμιλτον.

Ο 27χρονος σέντερ, ο οποίος απασχόλησε τον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να ετοιμάζονταν για κίνηση με σκοπό την απόκτησή του σε περίπτωση αποχώρησης του Σίνγκλετον, αφήνει την πατρίδα του και το ΝΒΑ και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα.

Ο Χάμιλτον έφυγε από τους Ράπτορς δίχως να ιδρώσει τη φανέλα του (δεν αγωνίστηκε δευτερόλεπτο σε επίσημο ματς) και θα ταξιδέψει στην Ασία με «προίκα» τους 7π. και τα 4 ριμπάουντ που είχε φέτος κατά μ.ο με τους Νετς.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.176 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.