ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΛΙΤΩΣΑΝ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ

Το όφελος του Παναθηναϊκού από την αποχώρηση Γουακάσο

Ο Μουμπάρακ Γουακάσο αποτελεί από το μεσημέρι της Παρασκευής παρελθόν από τον σύλλογο. Δείτε πόσα χρήματα θα καταβάλει στον Γκανέζο ο Παναθηναϊκός και πόσα γλίτωσε, από την συμφωνία του με την πλευρά του Γκανέζου.

Το όφελος του Παναθηναϊκού από την αποχώρηση Γουακάσο

Οι δρόμοι του Μουμπάρακ Γουακάσο με τον Παναθηναϊκό «χώρισαν» το απόγευμα της Παρασκευής, με τον 26χρονο ποδοσφαιριστή να λύνει το συμβόλαιό του με το «τριφύλλι», οδεύοντας, όπως όλα δείχνουν, προς Ισπανία.

Οι «πράσινοι» κατάφεραν να βρουν τη χρυσή τομή με την πλευρά του Γκανέζου στις διαπραγματεύσεις που έγιναν, καθώς, σύμφωνα με την «Πράσινη», θα καταβάλλουν στον ίδιο ένα ποσό της τάξης των 600.000 ευρώ, σε πολλές δόσεις, που αφορά τα οφειλόμενα του συλλόγου προς τον Γουακάσο.

Τα χρήματα αυτά φαίνονται αρκετά, ωστόσο απέχουν αρκετά από το 1.6 εκατ. ευρώ μικτά, ένα ποσό στο οποίο συνυπολογίζεται το συμβόλαιο του Γκανέζου για την επόμενη σεζόν αλλά και οι αμοιβές των μάνατζερ, με τον Παναθηναϊκό να το γλιτώνει, καθώς συμφωνήθηκε να μην καταβληθεί ούτε ευρώ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.242 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.