ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Θετικό φινάλε για Όγκαστ – Σε αναμονή για την προθεσμία (vid)

Ο 24χρονος σέντερ ολοκλήρωσε επιτυχημένα την παρουσία του στο Summer League. Τέσσερις ημέρες για τη λήξη της προθεσμίας για το ΝΒΑ-out.

Θετικό φινάλε για Όγκαστ - Σε αναμονή για την προθεσμία (vid)

Η αναμέτρηση των Χιτ με τους Γκρίζλις χρειάστηκε να περάσει από δύο παρατάσεις ώστε να προκύψει ο νικητής, με την ομάδα του Μέμφις να επικρατεί εν τέλει με 98-95 της ομάδας του Ζακ Όγκαστ.

Ο 24χρονος σέντερ του Παναθηναϊκού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του  στο Summer League με θετικό τρόπο, σημειώνοντας 16 πόντους (7/10 δίποντα, 2/5 βολές) 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 3 λάθη σε 24 λεπτά συμμετοχής.

Πάντως, μετρά αντίστροφα ο χρόνος για τη λήξη της προθεσμίας του NBA-out, καθώς ο Όγκαστ έχει τη δυνατότητα μέχρι τις 20 Ιουλίου να βρει ομάδα στον «μαγικό κόσμο», γεγονός που αν δεν συμβεί, τότε θα τεθεί σε ισχύ η συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 55.000 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

https://www.youtube.com/watch?v=W6MMKUnBwWM

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...