ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ανακοίνωση

Καμπέσας και επίσημα! (Pic)

"Πράσινος" και με τη... βούλα ο Μπράιαν Καμπέσας!

Καμπέσας και επίσημα! (Pic)

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τον άσο από το Εκουαδόρ, Μπράιαν Καμπέσας. Δείτε την ανάρτηση της ΠΑΕ στα social media. Ο 20χρονος εξτρέμ θα αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού από την Αταλάντα στον Παναθηναϊκό για έναν χρόνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από την Αταλάντα του Μπράιαν Καμπέσας από το Εκουαδόρ.

Ο Μπράιαν Καμπέσας γεννήθηκε στις 20 Μαρτίου 1997 στην πόλη Κουεβέδο. Μπήκε στην ακαδημία της Χόγιος ενώ το 2011 πήγε στην Ιντεπεντιέντε του Εκουαδόρ και στα 17 του έκανε ντεμπούτο στην πρώτη κατηγορία. Γρήγορα καθιερώθηκε και έφτασε να παίξει μέχρι τον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες το 2016. Τότε τον απέκτησε η Αταλάντα, επενδύοντας στο ταλέντο του. Στη Serie A έκανε ντεμπούτο στις 15 Απριλίου 2017.

Είναι διεθνής με την κάτω των 20 ετών ομάδα του Εκουαδόρ και μάλιστα προ διμήνου αγωνίστηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Μπράιαν καλωσήρθες στον Παναθηναϊκό!”

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...