ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η ιδιαίτερη… πρωτιά των Άλτμαν και Καμπέσας

Η έλευση των δύο ποδοσφαιριστών στον Παναθηναϊκό «διεύρυνε» την... παγκόσμια υπόσταση του συλλόγου.

Η ιδιαίτερη... πρωτιά των Άλτμαν και Καμπέσας

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του «τριφυλλιού» προχωρά με αμείωτους ρυθμούς, με τους «πράσινους» να συνεχίζουν την εύρεση ποδοσφαιριστών οι οποίοι θα δώσουν βάθος στο ρόστερ.

Ήδη, η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη έχει καλωσορίσει τέσσερις ποδοσφαιριστές στις τάξεις της. Οι Άλτμαν, Καμπέθας, Κολοβέτσιος και Λουτσιάνο θα φορούν από τη νέα σεζόν την πράσινη φανέλα, με τους δύο πρώτους να «κουβαλούν» μαζί τους ένα ιδιαίτερο στατιστικό στοιχείο, που αφορά τη σχέση της καταγωγής τους με τον ίδιο τον σύλλογο.

Συγκεκριμένα, ο Όμρι Άλτμαν είναι ο πρώτος Ισραηλινός ποδοσφαιριστής ο οποίος θα αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τον Μπράιαν Καμπέσας, καθώς αποτελεί τον πρώτο «πράσινο» παίκτη από το Εκουαδόρ, στα 109 χρόνια ιστορίας του συλλόγου.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.598 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως το «τριφύλλι» έχει συνεργαστεί ξανά με άνθρωπο από το Ισραήλ και μάλιστα με ιδιαίτερη επιτυχία, ωστόσο ο Γιτζάκ Σουμ, ο οποίος στέφθηκε νταμπλούχος Ελλάδος το 2004, δεν φόρεσε την αθλητική περιβολή, αλλά αυτή του προπονητή.

Συνολικά, το «τριφύλλι» έχει αναπτύξει ιδιαίτερες… σχέσεις με την Αργεντινή, καθώς στις τάξεις του έχουν αγωνιστεί 19 ποδοσφαιριστές προερχόμενη από την συγκεκριμένη χώρα, με τη Βραζιλία να έρχεται δεύτερη  (17) και την Κροατία να συμπληρώνει την τριάδα (13).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.