ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Θηρίο» ο Καμπέσας – Στην αποστολή με Αλκμάαρ!

O 20χρονος εξτρέμ τα πήγε εξαιρετικά στα εργομετρικά του και δεν αποκλείεται να κάνει το ντεμπούτο του στο φιλικό με την Αλκμάαρ.

«Θηρίο» ο Καμπέσας - Στην αποστολή με Αλκμάαρ!

Έτοιμος για δράση είναι ο Μπράιαν Καμπέσας, ο οποίος εξέπληξε ευχάριστα τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού μετά το πέρας των εργομετρικών τεστ, όπως μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM 94.6.

Τα αποτελέσματα του 20χρονου εξτρέμ από τον Ισημερινό ήταν εξαιρετικά, καθώς ο ίδιος δούλευε σε «φουλ» ρυθμούς στην καλοκαιρινή προετοιμασία της Αταλάντα και ως εκ τούτου, ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα τον εντάξει, όπως όλα δείχνουν, στην αποστολή για την πρόβα τζενεράλε με την Αλκμάαρ, την Πέμπτη (20/7) στη Λεωφόρο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...