ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Είχε ασχοληθεί με Γιόχανσον αλλά…

Ο Σουηδός είχε προταθεί στους «πράσινους» αλλά η υπόθεσή του «κόλλησε» στο οικονομικό κομμάτι.

Είχε ασχοληθεί με Γιόχανσον αλλά...

Δημοσιεύματα έφεραν στο προσκήνιο το όνομα του 25χρονου μπακ της Αλκμάαρ, Ματίας Γιόχανσον, μία περίπτωση που όντως είχε απασχολήσει τους «πράσινους», τον περασμένο Ιούνιο, ωστόσο δεν προχώρησε.

Ο λόγος; Οι οικονομικές απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή γύρω στις 500.000 ευρώ), οι οποίες ήταν πολύ ανώτερες του ορίου που είχε θέσει ο σύλλογος για τις μεταγραφές και δη για μια περίπτωση που θα λειτουργούσε ως εναλλακτική λύση για τον Κουλιμπαλί. Έτσι, η περίπτωση του Γιόχανσον έμεινε στο «αρχείο» για το «τριφύλλι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...