ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Τρέχει να προλάβει ο Αργεντινός

Αγωνία για Βιγιαφάνιες

Κρίσιμη εβδομάδα αναφορικά με τη συμμετοχή του στο πρώτο ματς του Παναθηναϊκού για το Europa League.

Αγωνία για Βιγιαφάνιες

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες, θα δοκιμάσει από σήμερα να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων με την υπόλοιπη ομάδα, κάνοντας έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να είναι έτοιμος την Πέμπτη και να αγωνιστεί, έστω και για λίγο στο φιλικό των πράσινων με την Άλκμααρ στη Λεωφόρο.

Υπενθυμίζεται πως ο “Βίγια”, δεν αγωνίστηκε σε κανένα φιλικό του Παναθηναϊκού μέχρι στιγμής στην προετοιμασία, καθώς λόγω του τραυματισμού του στο φινάλε της περσινής σεζόν, πραγματοποιούσε όλο το διάστημα, ατομικό πρόγραμμα.

Πλέον είναι έτοιμος να δοκιμάσει να βγάλει όλο το πρόγραμμα, ωστόσο ουδείς μπορεί να προβλέψει αν θα τα καταφέρει με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να αγωνιά, περιμένοντας να δει πως θα πάνε τα πράγματα με τον Αργεντινό. Αν ο Βιγιαφάνιες καταφέρει και αγωνιστεί στο φιλικό με την Άλκμααρ, τότε έχει πολλές πιθανότητες να παίξει και στο πρώτο ματς για τον τρίτο προκριματικό του Europa League.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.161 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αν δεν μπορέσει, πράγμα που θα σημαίνει πως δε θα έχει καταφέρει να προπονηθεί κανονικά, τότε ο Έλληνας τεχνικός δε θα τον υπολογίζει για το πρώτο ματς, είτε με την Γιαγκελόνια (το πιο πιθανό), είτε με την Γκαμπάλα, στο ματς της 26ης Ιουλίου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...