ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Καμπέσας: «Ήρθα σε ένα κλαμπ με μεγάλη ιστορία και παθιασμένους οπαδούς»

Ο Μπράιαν Καμπέσας μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Τι είπε για τα συναισθήματά του για τη νέα πρόκληση της καριέρας του αλλά και τους στόχους του με το «τριφύλλι».

Καμπέσας: «Ήρθα σε ένα κλαμπ με μεγάλη ιστορία και παθιασμένους οπαδούς»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καμπέσας:

Για τη μεταγραφή του: «Ναι, έχω την ευκαιρία να βρίσκομαι στην Ελλάδα. Θα παίξω για τον Παναθηναϊκό και είμαι ευγνώμων για αυτή την ευκαιρία. Ο στόχος είναι να πάρω λεπτά συμμετοχής στην Ευρώπη και να γυρίσω στην Ιταλία».

Για τη συμφωνία με την Αταλάντα: «Ήρθα στην Ελλάδα ως δανεικός για έναν χρόνο χωρίς οψιόν αγοράς»

Για τους στόχους του: «Η ιδέα είναι ένα έχουμε μια εξαιρετική χρονιά, να μπορέσω να μπω και να βοηθήσω το γκρουπ. Να πάρω πράγματα από την ομάδα, να μπουν όλα σε μια σειρά και να παλέψουμε όλοι μαζί και του χρόνου να είμαι στην Αταλάντα. Επίσης να προετοιμάζομαι για την κλήση μου στην Εθνική».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 66.843 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την πρόταση των «πρασίνων»: «Υπήρχε ένα προηγούμενο συμβόλαιο για το οποίο μιλούσαμε πολλές μέρες. Μετά ήρθαν προτάσεις και από άλλα κλαμπ και ο σύλλογος έπρεπε να πάρει μια απόφαση και αυτή ήταν να έρθω εδώ».

Για την ιστορία του «τριφυλλιού»: «Είναι ένα κλαμπ με τεράστια ιστορία που πάντα μετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι οπαδοί πάντα ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, έχουν αρκετό πάθος και πάντα υποστηρίζουν τους παίκτες. Είναι μια όμορφη πόλη την οποία ελπίζω ότι θα έχω την ευκαιρία να δω».

Για την εθνική ομάδα: «Θα με βοηθήσει πολύ να έχω λεπτά στα πόδια μου και να με παρακολουθεί ο ομοσπονδιακός τεχνικός. Θα ήθελα να με καλέσει στο γκρουπ. Είναι ο στόχος μου. Ελπίζω κάποια μέρα να μπορώ να αντιπροσωπεύω καλά τη χώρα μου».

Για το αν θα μείνει μόνος του στην Ελλάδα: «Η κοπέλα μου σκοπεύει να έρθει εδώ, όπως και η οικογένεια μου. Για την ώρα είμαι με τον εκπρόσωπο μου».

Για τα συναισθήματά του: «Ήρεμα και σκέφτομαι πως θα κάνω καλύτερα τα πράγματα σε αυτή τη νέα πρόκληση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...