ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τα (πρώτα) 15 εκατομμύρια των Κινέζων που «άδειασαν» την Ευρώπη!

Περισσότερα από 15 εκατομμύρια ευρώ ετησίως έχουν ξοδέψει μέσα σε λιγότερο από ένα 20ήμερο οι Κινέζοι για να αδειάσουν την Ευρώπη και να πάρουν ό,τι καλύτερο περισσεύει από το ΝΒΑ!

Τα (πρώτα) 15 εκατομμύρια των Κινέζων που «άδειασαν» την Ευρώπη!

Δρόμος του Μεταξιού: το δίκτυο των εμπορικών δρόμων μεταξύ της Κίνας και των κρατών που βρίσκονται στα δυτικά και στα νότια αυτής. Σε μία σύγχρονη, «αλλαγμένη» και πιο… πορτοκαλί μορφή του, ο «Δρόμος του Μεταξιού» είναι η πορεία που ακολουθούν «βαριά» ονόματα του ευρωπαϊκού μπάσκετ με προορισμό το πλούσιο και ανερχόμενο πρωτάθλημα της Κίνας.

Οι ευρωπαϊκές ομάδες είχαν συνηθίσει να χάνουν παίκτες ή υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους από το πανίσχυρο ΝΒΑ με τον «μαγικό κόσμο» να φαντάζει ως ο «no 1» κίνδυνος για την απώλεια των πιο ποιοτικών παικτών. Πλέον, οι κινεζικές ομάδες βάζοντας στο τραπέζι «τσεκ» με πολλά ψηφία και μηδενικά, αποτελούν τον «μπαμπούλα» που παραμονεύει και αρπάζει παίκτες που βρίσκονται στη λίστα κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.388 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...