ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τα εισιτήρια για το φιλικό με την Αλκμάαρ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση που αφορά τη διάθεση των εισιτηρίων για το εντός έδρας φιλικό των «πρασίνων» κόντρα στην Αλκμάαρ (20/7, 21:00).

Τα εισιτήρια για το φιλικό με την Αλκμάαρ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Την ημέρα του αγώνα θα διατίθενται στους φιλάθλους της ομάδας τα εισιτήρια του πρώτου φετινού εντός έδρας φιλικού της αγώνα

Την Πέμπτη 20 Ιουλίου στις 21:00 ο Παναθηναϊκός θα δώσει τον πρώτο του φετινό φιλικό αγώνα στη Λεωφόρο με αντίπαλο την Ολλανδική ΑΖ Αλκμάαρ. Τα εισιτήρια για τον αγώνα αυτό θα διατίθενται στην τιμή των € 10 για όλες τις Θύρες του γηπέδου πλην των Θυρών 10 (20 €) και 3 (30 €).

Η διάθεση θα πραγματοποιείται μόνο την ίδια την ημέρα του αγώνα (Πέμπτη, 20 Ιουλίου) ηλεκτρονικά από τις 10:30 και από τα εκδοτήρια από τις 18:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.210 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Την ίδια ημέρα η διάθεση των καρτών διαρκείας θα πραγματοποιείται κανονικά βάσει προγράμματος ηλεκτρονικά και από τα εκδοτήρια του γηπέδου από τις 09:30 μέχρι τις 17:00.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...