ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Basket League: Δεν πέρασε η πρόταση για τους επτά ξένους στο πρωτάθλημα

«Άκυρο» στην πρόταση της ΑΕΚ έριξαν 12 από τους 14 συλλόγους που συμμετέχουν στην Basket League. «Λευκό» ψήφισαν οι «πράσινοι».

Basket League: Δεν πέρασε η πρόταση για τους επτά ξένους στο πρωτάθλημα

Παραμένει ως έχει η κατάσταση όσον αφορά τον αριθμό των ξένων καλαθοσφαιριστών (6) οι οποίοι μπορούν να δηλωθούν στα ρόστερ των συλλόγων που αγωνίζονται στη Basket League.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ κατέθεσε στο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ την πρόταση για αύξηση του αριθμού των ξένων παικτών σε επτά από το νέο πρωτάθλημα, αίτημα το οποίο δεν βρήκε ανταπόκριση από τους εκπροσώπους των υπολοίπων συλλόγων, καθώς 12 ήταν οι αρνητικές ψήφοι, με τον Παναθηναϊκό να τοποθετείται μέσω του «λευκού».

Μετά από αυτήν την εξέλιξη τα πράγματα παραμένουν ως έχουν στους κανόνες δήλωσης των ρόστερ στην Basket League.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.948 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.