ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Οι κορυφαίες «πτήσεις» του Θανάση! (vids)

Το Panathinaikos24.gr σας παρουσιάζει τα highlights του Θανάση Αντετοκούνμπο, ο οποίος κλείνει σήμερα τα 25 του χρόνια.

Οι κορυφαίες «πτήσεις» του Θανάση! (vids)

Θανάσης Αντετοκούνμπο. Μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη προσωπικότητα, τόσο εντός όσο και εκτός παρκέ. Ένας μαχητής των παρκέ, με φοβερές ικανότητες (αλλά και δυνατότητες) στο παιχνίδι πάνω από τη στεφάνη αλλά και την άμυνα.

Έχοντας περάσει από τις ΗΠΑ, στην προσπάθειά του να βρει μια θέση στον «μαγικό κόσμο» του ΝΒΑ, ο Θανάσης κατέληξε στην Ισπανία και την Ανδόρα, όπου έδωσε τα δικά του «διαπιστευτήρια» για το ταλέντο του αλλά και τις δυνατότητές του.

Η θητεία του στην Ισπανία του έμαθε πολλά και εν τέλει του έδωσε το εισιτήριο για την έλευση του στον «εξάστερο». Εκείνος δεν έχασε την ευκαιρία, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των «πρασίνων» και από φέτος θα τον καμαρώνουμε στο ΟΑΚΑ.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 39.286 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο μεγαλύτερος των αδερφών Αντετοκούνμπο, έρχεται στο «τριφύλλι» για να αποδείξει ότι αξίζει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο, στην κατάλληλη ίσως ηλικία, αυτή των 25. Χρόνια τα οποία έκλεισε σήμερα (18/7)…

Χρόνια σου πολλά Θανάση!

https://www.youtube.com/watch?v=Ixc61WAIXbk

https://www.youtube.com/watch?v=2e3jtCsv-4Q

https://www.youtube.com/watch?v=GJbGql2J_JQ

https://www.youtube.com/watch?v=bbXIt2-6oXs

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...