ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τον πουλάς και πας παρακάτω!

O Αρης Λαούδης γράφει για το τι πρέπει να κάνουν οι «πράσινοι» μετά το «όχι» του Αμερικανού στην πρόταση-μαμούθ του Γιαννακόπουλου.

Τον πουλάς και πας παρακάτω!

Ο Παναθηναϊκός έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε, ο Σίνγκλετον επιβεβαίωσε πως δεν θέλει και ο Αρης Λαούδης γράφει για το τι πρέπει να κάνουν οι «πράσινοι» μετά το «όχι» του Αμερικανού στην πρόταση-μαμούθ του Γιαννακόπουλου.

O Σίνγκλετον κάνει μια ξεκάθαρη επιλογή μετά το «όχι» στην πρόταση-μαμούθ του Παναθηναϊκού. Οταν αρνείσαι 1,65 εκατομμύρια δολάρια ετησίως, την στιγμή που οι προτάσεις που θα βρεις στην Ευρώπη είναι 100-200 χιλιάδες μεγαλύτερες, τότε καθιστάς σαφές πως δεν προτίθεσαι να μείνεις. Δεν το κατηγορώ. Είναι μια επαγγελματική επιλογή, απόλυτα ξεκάθαρη, συνειδητοποιημένη μετά από 2-3 ημέρες σκέψης, μια πρόταση την οποία την έχει ζυγίσει πολύ καλά.

Διαβάστε το υπόλοιπο κείμενο εδώ

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.435 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.