ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BLOG

Κανείς δε θέλει παίκτες με συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης

Παίκτη που δε θέλει να μείνει, δεν τον κρατάς. Γράφει ο Γιάννης Μιχαλάκης.

Κανείς δε θέλει παίκτες με συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης

Ο Κρις Σίνγκλετον απάντησε αρνητικά στην μεγάλη πρόταση του Παναθηναϊκού Superfoods, ένα «όχι» που επί της ουσίας σημαίνει πως αργά ή γρήγορα ο Αμερικανός θα αποτελέσει παρελθόν.

Δεν ξέρω αν θα βρει ομάδα στο ΝΒΑ ο Σίνγκλετον, κάτι που μοιάζει δύσκολο τούτη την ώρα (ποτέ δεν ξέρει κανείς βέβαια), αλλά το θέμα πια δεν είναι το ΝΒΑ, αλλά οι προθέσεις του παίκτη. Και αυτές είναι ξεκάθαρες. Δε θέλει να μείνει στο ΟΑΚΑ.

Πλέον και μετά την αρνητική απάντησή του στην ομολογουμένως τεράστια πρόταση που του κατέθεσε το «τριφύλλι», ο Σίνγκλετον πήρε θέση… για το μέλλον του, που θα είναι μακριά από το ΟΑΚΑ.

Το 1-6 κάνει ακόμα πιο γλυκό το 1-3 και η απαξίωση, που έγινε αποθέωση!
Το 1-6 κάνει ακόμα πιο γλυκό το 1-3 και η απαξίωση, που έγινε αποθέωση! 1.964 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Το «όχι» του Αμερικανού δε σημαίνει ντε και καλά πως θα φύγει άμεσα (αν και είναι το πιο πιθανό κατά τη γνώμη μου), καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο, εφόσον δε βρει ομάδα από το ΝΒΑ μέχρι αύριο. Ο Σίνγκλετον είναι επαγγελματίας και αν μείνει για να εξαντλήσει το συμβόλαιό του θα παίξει όσο καλύτερα μπορεί, δίχως αμφιβολία.

Ο Παναθηναϊκός έχει πλέον την «μπάλα» στα πόδια του. Την πέταξε στον Αμερικανό με την σούπερ πρόταση που του έκανε (μετά και τα αλλεπάλληλα όχι σε Αρμάνι, ΤΣΣΚΑ και Χίμκι) και εκείνος την έστειλε πίσω στους πράσινους με την άρνηση να δεχτεί το νέο συμβόλαιο.

Συνεπώς όλα είναι στο χέρι του Παναθηναϊκού. Ο Τσάβι Πασκουάλ, όπως σας γράψαμε χθες έχει εναλλακτικές στο μυαλό του καθώς γνώριζε πως θα μπορούσε να υπάρξει αρνητική εξέλιξη.

Όσο και αν δοκιμάζεται η ευρωπαϊκή αγορά από την επιδρομή των Κινέζων… και το όνειρο του ΝΒΑ, που τραβάνε τους παίκτες σαν μαγνήτες, με δύο «χαρτιά» στο πορτοφόλι, μπορείς να βρεις καλό παίκτη. Απλά θα χρειαστεί χρόνος και καλό ψάξιμο.

Μπορεί πολύς κόσμος να στεναχωριέται με αυτή την κατάληξη, ωστόσο δεν πρέπει. Παικτάρας ο Σίνγκλετον δε λέω. Αλλά είναι προτιμότερο να έχεις έναν παίκτη χειρότερο του Σίνγκλετον και να γουστάρει να παίζει για την ομάδα, παρά έναν σούπερ παίκτη ο οποίος είναι δεδομένο πως θα φύγει.

Η εποχή του συναισθηματισμού και της «φανέλας» έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Σήμερα μιλάνε τα πορτοφόλια και οι μπίζνες. Αν ο Σίνγκλετον έχει αποφασίσει να φύγει, ακόμα και την Ευρωλίγκα να πάρει με τον Παναθηναϊκό στο τέλος της σεζόν (και αφού θα έχει μείνει και στον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του), θα το κάνει.

ΥΓ: Αν φύγει τώρα ο Αμερικανός, η υπόθεση «διατήρηση κορμού» απέτυχε. Με τρεις βασικούς «πυλώνες» να αποχωρούν (Τζέιμς, Μπουρούσης, Σίνγκλετον) ο Παναθηναϊκός κάνει ένα βηματάκι πίσω, δίχως να είναι απαραίτητα δική του ευθύνη. Φυσικά αυτό δε σημαίνει πως θα είναι χειρότερος του χρόνου…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...