Ποδόσφαιρο

«Πόλεμος» στον Παναθηναϊκό με τέσσερις παίκτες – Η αλήθεια για τις προσφυγές και η μυστική συμφωνία

«Πόλεμος» στον Παναθηναϊκό με τέσσερις παίκτες – Η αλήθεια για τις προσφυγές και η μυστική συμφωνία

Άρχισαν οι προσφυγές πάλι στον Παναθηναϊκό, αλλά αυτό δεν ξέρουμε κατά πόσο… στεναχωρεί τους πράσινους. Διαβάστε όλο το παρασκήνιο.

Δεν λένε να ηρεμήσουν στον Παναθηναϊκό από τις προσφυγές που καταθέτουν οι παίκτες της ομάδας, με τελευταίο τον Γενς Βέμερ. Ο Γερμανός κατέθεσε χθες προσφυγή ζητώντας την ελευθερία του και 550.000 ευρώ, αλλά φαίνεται πως δεν θα είναι ο μόνος που θα κινηθεί σε αυτή την… οδό.

Κι αυτό γιατί παρόμοια κίνηση ετοιμάζουν ακόμα τρεις ποδοσφαιριστές του “τριφυλλιού” που δεν είναι άλλοι από τους Λαουτάρο Ρινάλντι, Νούνο Ρέις και Ράσμους Τελάντερ.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version