ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πιο κοντά από ποτέ η “έξοδος” για τον Σίνγκλετον

Με τη νέα πρόταση της Χίμκι στον Παναθηναϊκό Superfoods, για την απόκτηση του Κρις Σίνγκλετον, ο Αμερικανός βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην πόρτα της εξόδου.

Πιο κοντά από ποτέ η

Μία μέρα πριν την deadline που έχει ο Κρις Σίνγκλετον προκειμένου να ενεργοποιήσει την opt. out, βρίσκοντας ομάδα στο ΝΒΑ και η Χίμκι επιστρέφει με νέα βελτιωμένη πρόταση για τον Αμερικανό, ύψους 1,3 εκ.ευρώ στον Παναθηναϊκό.

Σε συνδυασμό με την αρνητική απάντηση του Σίνγκλετον στην πρόταση των νταμπλούχων για επέκταση του συμβολαίου του με αυξημένες αποδοχές, τότε όπως γίνεται αντιληπτό, ο Αμερικανός πακετάρει… για Ρωσία μεριά, για να βρει τον παλιό του προπονητή, Γιώργο Μπαρτζώκα.

Με βάση τα νέα δεδομένα, ο Παναθηναϊκός έχει μονάχα δύο δρόμους μπροστά του. Να πουλήσει τώρα τον παίκτη και να καρπωθεί ένα πολύ μεγάλο ποσό το οποίο θα διαθέσει για μεταγραφή ή να επιμείνει και να υποχρεώσει τρόπον τινά τον Σίνγκλετον να “τιμήσει” το συμβόλαιό του και για την επόμενη σεζόν.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.349 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η λογική λέει πως ο Παναθηναϊκός θα ακολουθήσει τον πρώτο δρόμο, αφού αφενός δε θα ήθελε ο Τσάβι Πασκουάλ να διατηρήσει στο ρόστερ του έναν παίκτη που προφανώς δε θέλει να είναι και αφετέρου με αρκετά χρήματα στο πορτοφόλι, να βρει τον αντικαταστάτη του όσο είναι νωρίς και με την αγορά σε λειψανδρία.

Δεν αποκλείεται δε ο σχεδιασμός να αλλάξει άρδην και να υπάρξουν προσθήκες και σε θέσεις άλλες (όπως πχ στα γκαρντ), αφού η πιθανή-όπως όλα δείχνουν-αποχώρηση του Αμερικανού, μπορεί να φέρει ντόμινο εξελίξεων.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.