ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μήτογλου: «Τιμητικό το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, αλλά…»

Ο νεαρός φόργουορντ θεώρησε τιμητικό το ενδιαφέρον των «αιωνίων», ωστόσο τόνισε πως, κατά πάσα πιθανότητα, θα συνεχίσει στην Αμερική.

Μήτογλου: «Τιμητικό το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, αλλά...»

Ο Κωνσταντίνος Μήτογλου παραχώρησε δηλώσεις στο «Athlenda» και τοποθετήθηκε για το ενδιαφέρον που έχουν δείξει για την περίπτωσή του τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και ο Ολυμπιακός.

Ο νεαρός φόργουορντ χαρακτήρισε ως άκρως τιμητικό το ενδιαφέρον των «αιωνίων», συμπληρώνοντας ωστόσο ότι δεν σκέφτεται την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μήτογλου:

Για το ενδιαφέρον των «αιωνίων»: «Τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλες ομάδες και το ενδιαφέρον που έδειξαν και οι δυο προς το πρόσωπο μου ήταν ιδιαίτερα τιμητικό. Είμαι κοντά στην απόφαση να παραμείνω στο πανεπιστήμιο ώστε να ολοκληρώσω την τέταρτη χρονιά και να πάρω και το πτυχίο μου που θα είναι κάτι πολύ σημαντικό. Δεν έχω καταλήξει ακόμη οριστικά αλλά η πλάστιγγα γέρνει προς την παραμονή μου στο Γουέικ Φόρεστ».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.949 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τις προπονήσεις του: «Η δουλειά δεν σταματά ποτέ. Φέτος ήρθα πιο αργά στην Ελλάδα σε σχέση με άλλες χρονιές γιατί ακολούθησα ειδικό πρόγραμμα προπόνησης. Ακολούθησε ένα πενθήμερο χαλάρωσης και ξεκούρασης. Πρέπει να συνεχίσω τις προπονήσεις για να είμαι έτοιμος στην προετοιμασία της Εθνικής ανδρών».

Για την κλήση στην Εθνική: «Ήξερα ότι ο κόουτς με είχε στα πλάνα του αλλά δεν γνώριζα αν θα με συμπεριλάβει στις κλήσεις του. Ο κ. Μίσσας μου τηλεφώνησε και με ενημέρωσε ότι θα είμαι μεταξύ των παικτών που θα κληθούν και είναι μεγάλη τιμή για μένα ότι θα αποτελέσω μέλος αυτής της ομάδας. Περιμένω να συναντήσω και να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες. Θα είναι σίγουρα μια ξεχωριστή εμπειρία. Ο Γιάννης είναι ένας εκπληκτικός παίκτης. Έχει γίνει παράδειγμα και πρότυπο στις ΗΠΑ όχι μόνο για τους Έλληνες αλλά και για τους ξένους, Αμερικάνους και μη. Είχα παρακολουθήσει έναν αγώνα του με τους Μπακς στη Σάρλοτ. Έχει αλλάξει πολλά πράγματα και στο αμερικάνικο αλλά και στο ελληνικό μπάσκετ. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα τον γνωρίσω καλύτερα στις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας. Ανυπομονώ πραγματικά».

Για το ΝΒΑ: «Κάθε παιδί έχει όνειρο να παίξει στο ΝΒΑ. Για παράδειγμα ο Ντόρσεϊ, με τον οποίο ήμασταν συμπαίκτες στην Εθνική ομάδα κι έκανε καταπληκτική σεζόν με το Όρεγκον. Χάρηκα που επιλέχθηκε στο ντραφτ του ΝΒΑ και του αξίζουν συγχαρητήρια γιατί κατάφερε να υπογράψει διετές συμβόλαιο με τους Χοκς. Δούλεψε πάρα πολύ και δικαιώθηκε γι’ αυτό. Πιστεύω πως δείχνει τον δρόμο με αυτό που πέτυχε σε πολλά παιδιά». Για την Εθνική Νέων: «Είναι μια ομάδα που αποτελείται από πάρα πολλούς καλούς παίκτες, παίζουν πολλά χρόνια μαζί κι έχουν καλή χημεία. Διαθέτει επίσης ένα πολύ καλό προπονητικό επιτελείο που συνεργάζεται χρόνια κι έχει κάνει καταπληκτική δουλειά. Πιστεύω πως έχουν αρκετές πιθανότητες να κατακτήσουν ένα μετάλλιο και τους το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...