ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ηριάννα Β. Λ.: Ποια είναι η κοπέλα για την οποία “καίγεται” η Αθήνα – Το χρονικό της υπόθεσης

Η Αθήνα είναι στο... πόδι για την Ηριάννα. Η καταγραφή όλου το χρονικού της υπόθεσης.

Ηριάννα Β. Λ.: Ποια είναι η κοπέλα για την οποία

Η Ηριάννα Β. Λ. είναι υποψήφια διδάκτωρ της Φιλοσοφικής και επιστημονική συνεργάτις σε διάφορα πανεπιστημιακά προγράμματα. Την 1η Ιουνίου 2017 η Ηριάννα καταδικάστηκε σε 13χρόνια κάθειρξη και βρίσκεται στις φυλακές της Θήβας για συμμετοχή στους Πυρήνες της Φωτιάς.

Πριν δύο μέρες το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών απέρριψε την αίτησή της για αναστολή της εκτέλεσης της ποινής της και οι υποστηρικτές της έκαναν… Γης Μαδιάμ το κέντρο της Αθήνας.

Διαβάστε αναλυτικά το αφιέρωμα εδώ

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 63.731 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...