ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αύξηση στις εγγραφές στην Παναθηναϊκή Συμμαχία

Κάτι οι μειώσεις στις νέες κάρτες διαρκείας, κάτι η διάθεση αρκετών φίλων του Παναθηναϊκού να στηρίξουν την ομάδα, έφεραν στην Παναθηναϊκή Συμμαχία, 1.500 νέα μέλη μέσα σε λίγες μόνο μέρες.

Αύξηση στις εγγραφές στην Παναθηναϊκή Συμμαχία

Και φέτος όσοι είναι ή θα γίνουν, μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, θα απολαύσουν αρκετά προνόμια τόσο στο κομμάτι της προτεραιότητας των εισιτηρίων, όσο και στο εξωαγωνιστικό (χορηγούς κλπ).

Με δεδομένη τη γενναία μείωση τιμών που έχει γίνει φέτος από την ΠΑΕ, αναφορικά με τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2017-2018, αλλά και τη «δίψα» πολλών φίλων του Παναθηναϊκού να βοηθήσουν την ομάδα σε μια «περίεργη» χρονιά, η Παναθηναϊκή Συμμαχία, «κέρδισε» 1.500 νέα μέλη, για την ακρίβεια 1.445, τα οποία εγγράφηκαν από τις 15 Ιουλίου.

Ο λόγος ήταν κυρίως τα εισιτήρια διαρκείας, αλλά όπως και να έχει, το σημαντικό είναι πως ο κόσμος δείχνει να μην γυρνά την πλάτη στην ομάδα, ενώ σημαντικά ήταν και τα έσοδα αυτό το τετραήμερο (64.631 ευρώ).

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.490 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσον αφορά τους φιλάθλους με κάρτες διαρκείας για τη νέα σεζόν, χωρίς να είναι μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, ο αριθμός που έχει διατεθεί είναι περίπου ίδιος (1.445).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.