ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΒΑ

Οριστικά στον Παναθηναϊκό ο Όγκαστ!

Ο 24χρονος σέντερ δεν θα επιχειρήσει να δοκιμάσει τις δυνατότητές του στο ΝΒΑ και από τη νέα σεζόν θα αποτελεί -οριστικώς και αμετακλήτως- μέλος του «πράσινου» ρόστερ.

Οριστικά στον Παναθηναϊκό ο Όγκαστ!

Θετική έκβαση είχε το ένα από τα δύο «ανοιχτά» ζητήματα για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Ζακ Όγκαστ αποτελεί και τυπικά παίκτη του «τριφυλλιού».

Ο 24χρονος σέντερ απέρριψε την πρόταση που είχε στα χέρια του από το ΝΒΑ (μη εγγυημένο συμβόλαιο) και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο ΟΑΚΑ υπό τις οδηγίες του Τσάβι Πασκουάλ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «πράσινοι» προχώρησαν σε μια κίνηση-ματ, αυξάνοντας κατά 80.000 ευρώ τις απολαβές του ομογενή καλαθοσφαιριστή, γεγονός που έγειρε οριστικά την «πλάστιγγα» υπέρ του Παναθηναϊκού, με τον Όγκαστ (ο οποίος είχε υπογράψει με τους «πράσινους» από τις 28 Ιουνίου) να προετοιμάζεται πλέον για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του, ως κάτοικος Αθηνών.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.741 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πλέον, το «τριφύλλι» στρέφει την προσοχή του στην υπόθεση Σίνγκλετον, η κατάληξη της (θετική ή αρνητική), θα κρίνει εν πολλοίς τον τρόπο με τον οποίο οι νταμπλούχοι Ελλάδος θα κινηθούν στη μεταγραφική αγορά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.