ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αύριο οι τελικές επαφές με τον μάνατζερ του Χουλτ

Την Παρασκευή, οι «πράσινοι» θα καθίσουν στο τραπέζι των συζητήσεων με τον Μάρτιν Ντάλιν, εκπρόσωπο του Νίκλας Χουλτ.

Αύριο οι τελικές επαφές με τον μάνατζερ του Χουλτ

Αύριο, Παρασκευή, θα «παιχτεί» το τελευταίο «επεισόδιο» του σίριαλ με τον Νίκλας Χουλτ, καθώς έχει προγραμματιστεί συνάντηση μεταξύ του ατζέντη του Σουηδού αμυντικού, Μάρτιν Ντάλιν με τους «πράσινους».

Οι δύο πλευρές θα πραγματοποιήσουν τις τελικές επαφές οι οποίες αφορούν τις εξελίξεις μετά την προσφυγή που κατέθεσε ο Σουηδός για τα δεδουλευμένα του αλλά και το «όψιμο» ενδιαφέρον της Σταντάρ.

Ο μεν Νταλίν πιέζει τον Παναθηναϊκό για επέκταση του τρέχοντος συμβολαίου του πελάτη του για έναν ακόμη χρόνο (εκπνέει το 2019), παράλληλα με την αύξηση των αποδοχών του 27χρονου ποδοσφαιριστή (400.000 ευρώ από 350.000 που είναι ο τωρινός ετήσιος μισθός του), ενώ η προσφυγή που είχε κατατεθεί από την πλευρά του Σουηδού συνεχίζει να παραμένει ανοικτή, ως μέσο πίεσης προς το «τριφύλλι».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.788 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πάντως, τα δεδομένα συνηγορούν προς την αίσια έκβαση της υπόθεσης, καθώς πρώτα και κύρια, ο Νίκλας Χουλτ έχει δηλώσει ότι θέλει να παραμείνει στην ομάδα, γεγονός που δίνει αισιόδοξο «τόνο» στις επικείμενες διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών, οι οποίες θα προσπαθήσουν να βρουν τη «χρυσή τομή», ώστε το θέμα να λήξει οριστικά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.