ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Χάλασε» η μεταγραφή του Λοτζέσκι στη Μπαρτσελόνα

Ο 32χρονος καλαθοσφαιριστής δεν κατάφερε να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις, σύμφωνα με τους Ισπανούς.

«Χάλασε» η μεταγραφή του Λοτζέσκι στη Μπαρτσελόνα

«Χάλασε» στο παρά-πέντε η μεταγραφή του Ματ Λοτζέσκι στη Μπαρτσελόνα, καθώς ο 32χρονος καλαθοσφαιριστής «κόπηκε» στις ιατρικές εξετάσεις.

Αιτία, το γεγονός πως ο 32χρονος δεν κατάφερε να επανέλθει πλήρως από τον τραυματισμό που υπέστη τον περασμένο Απρίλιο στον αχίλλειο στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ Μαδρίτης,

Όπως αναφέρει η «Marca», οι Καταλανοί αναγκάζονται να βγουν ξανά στην αγορά για την εύρεση της τέταρτης μεταγραφής τους για φέτος, καθώς ο Λοτζέσκι δεν θα πλαισιώσει τελικά τους Μόερμαν, Ερτέλ και Οριόλα.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.340 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι το όνομα του Λοτζέσκι έχει γραφτεί και για τον Παναθηναϊκό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...