ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Μεγάλη καριέρα στην Ευρώπη ο Όγκαστ»

Ο Κύπριος προπονητής, Λίνος Γαβριήλ, έζησε από κοντά το Summer League του Λας Βέγκας και καταθέτει την άποψή του για τον σέντερ του Παναθηναϊκού, Ζακ Όγκαστ, και όχι μόνο.

«Μεγάλη καριέρα στην Ευρώπη ο Όγκαστ»

Kάθε Summer League του ΝΒΑ είναι μια ξεχωριστή εμπειρία για όλους όσους το ζουν και το παρακολουθούν από κοντά, καθώς σε αυτό το διάστημα… γεμίζεις με μπάσκετ, αλλά και διακρίνεις πολλά ταλέντα, λίγο πριν την απογείωση τους.

Επιπλέον, ως προπονητής μπορείς να πάρεις πολλά πράγματα από ένα Summer League, αλλά και να ξεχωρίσεις πράγματα που πολλοί άλλοι δεν μπορούν.

Το Summer League του Λας Βέγκας, που είναι το σπουδαιότερο και το πιο φημισμένο, ολοκληρώθηκε πριν από μερικές μέρες, και οι δικοί μας άνθρωποι, που το έζησαν, δεν ήταν λίγοι. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Λίνος Γαβριήλ, πρώην προπονητής της ΑΕΚ Λάρνακας και επί χρόνια ασίσταντ κόουτς σε ελληνικές ομάδες.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 36.945 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.