ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Βασιλειάδης: «Τον Σεπτέμβρη οι οριστικές εξελίξεις για ΟΑΚΑ»

Όλα όσα δήλωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Ποια είναι τα επόμενα βήματα, που κολλάει η υπόθεση.

Βασιλειάδης: «Τον Σεπτέμβρη οι οριστικές εξελίξεις για ΟΑΚΑ»

Η βούληση του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του κλειστού του ΟΑΚΑ για τα επόμενα 49 χρόνια, εντάσσεται στο πλάνο της κυβέρνησης, ωστόσο σύμφωνα με τον Γιώργο Βασιλειάδη, δεν υπάρχουν ακόμη οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, ανέφερε ότι η κυβέρνηση εξετάζει σοβαρά την εν λόγω υπόθεση, η οποία όμως βρίσκει μπροστά της το… υπερταμείο, ενώ αποκάλυψε πως θα έρθει σε επαφή με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΚΑΕ, Παναγιώτη Τριαντόπουλο, εντός της επόμενης εβδομάδας.

Αναλυτικά:

«Δεν είναι ακόμα έτοιμη η Κυβέρνηση για υπογραφές σχετικά με το ΟΑΚΑ. Δέχθηκα τηλέφωνο από τον κ. Τριαντόπουλο, μου ζήτησε ραντεβού για να μιλήσουμε και αυτό θα γίνει είτε την προσεχή Δευτέρα-Τρίτη, είτε το αργότερο την άλλη εβδομάδα. Το κλειστό του ΟΑΚΑ εντάσσεται στο business plan των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Η Κυβέρνηση εξετάζει την υπόθεση, όμως στη… μέση υπάρχει το υπερταμείο. Πρόκειται για μία συνολική διαδικασία που βασίζεται σε οικονομικά δεδομένα και όχι με αυτήν καθ’ αυτήν την πρόταση του Παναθηναϊκού που είναι εξαιρετική. Το αργότερο ως το τέλος του Σεπτεμβρίου θα υπάρχει οριστική απάντηση. Για την ώρα δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση, υπάρχει όμως θετικό κλίμα. Το θέμα βρίσκεται στη διαδικασία εξέτασής του».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.072 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.