Αναλυτικά όλα όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για το ότι αγωνίστηκε απέναντι στον Παναθηναϊκό: «Ήταν σίγουρα λίγο περίεργα για μένα, δυστυχώς ήμουνα με άλλη ομάδα. Μ’ άρεσε πάρα πολύ. Γύρισα πίσω στο στάδιο που όταν ήμουνα μικρός ονειρευόμουν και όπως είπα αισθάνθηκα λίγο παράξενα».

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός ήταν σίγουρα καλύτερος από μας σήμερα, αν και πιστεύω ότι εμείς μπορούσαμε να παίξουμε πολύ καλύτερα. Δε δώσαμε τόσο ενέργεια, όσο δώσαμε στα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά εντάξει, ο Παναθηναϊκός κέρδισε δίκαια και έπαιξαν καλύτερα από μας».

Για τις εντυπώσεις του μετά τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό: «Ο Παναθηναϊκός πιστεύω ήταν καλύτερος απ’ ότι μας έδειξε ο Ολυμπιακός, αν και ο Ολυμπιακός νομίζω δεν έπαιζε με τους βασικούς του παίκτες, δεν ξέρω σίγουρα, αλλά για σήμερα αυτή είναι η απόφασημ, νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος.

Για το αν έχει στην καρδιά του το «τριφύλλι»: «Σίγουρα. Όταν ήμουν μικρός, ήμουν φανατικός Παναθηναϊκός, έπαιξα εδώ πέρα 2,5 χρόνια και ήμουν πάντα περήφανος που φορούσα τη φανέλα του Παναθηναϊκού».

Ενότητες