ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δηλώσεις

Άλτμαν: “Όμορφο να παίζεις στη Λεωφόρο”

Ο Όμρι Άλτμαν, ο οποίος βρήκε δίχτυα ξανά, αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα της Λεωφόρου, αλλά και την άγνωστη... Καμπάλα.

Άλτμαν:

Ο ισραηλινός άσος των πράσινων, θεωρεί πως ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλά απέναντι στην Άλκμααρ, ωστόσο την επόμενη Πέμπτη, θα πρέπει να είναι ακόμα πιο έτοιμος. Αποθέωσε την ατμόσφαιρα στη Λεωφόρο ενώ για την Καμπάλα δήλωσε μια σχετικά άγνοια…

Αναλυτικά όσα είπε ο Όμρι Άλτμαν:

Για το παιχνίδι με την Άλκμααρ: «Ήταν ένα καλό και δυνατό ματς για εμάς αυτό το φιλικό. Θεωρώ ότι παίξαμε καλά, αλλά την επόμενη εβδομάδα θα πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι διότι ξεκινάει κι επίσημα η χρονιά και θα πρέπει να κάνουμε τα πάντα ούτως ώστε να εμφανιστούμε όπως πρέπει».

Για τα ματς με την Καμπάλα: «Δεν ξέρω προσωπικά κάτι για τον αντίπαλό μας. Αλλά για να βρίσκεται στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League σημαίνει ότι είναι καλή ομάδα».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.978 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την πρώτη του εμφάνιση στο γήπεδο της Λεωφόρου: «Ήταν πολύ όμορφο συναίσθημα για εμένα. Μου αρέσει να εισπράττω την αγάπη του κόσμου και πρέπει να παίξω καλό ποδόσφαιρο ούτως ώστε να ανταποδώσω τη στήριξη των οπαδών»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...