ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Υπογράφει την επόμενη εβδομάδα

Τελειώνει και του Μολέντο

Μετά τον Νίκλας Χουλτ, σειρά παίρνει και ο Ροντρίγκο Μολέντο, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Τελειώνει και του Μολέντο

Όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό, ο Ροντρίγκο Μολέντο, έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό για την επέκταση του συμβολαίου του με αυξημένες αποδοχές, που θα φτάσουν τις 500.000 ευρώ το χρόνο.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για τους πράσινους, καθώς με την ποιότητα και την εμπειρία που διαθέτει, είναι ο ηγέτης των μετόπισθεν της ομάδας, με τους ανθρώπους του τριφυλλιού να επιθυμούσαν διακαώς την παραμονή του στην ομάδα, πέραν του 2018 όπου ολοκληρώνεται το τωρινό συμβόλαιό του.

Ως εκ τούτου, του πρότειναν νέο συμβόλαιο μέχρι το 2020 με αυξημένες αποδοχές, πρόταση την οποία δέχτηκε ο Μολέντο και πλέον ετοιμάζεται να πάρει σάρκα και οστά… με την παρουσία των εκπροσώπων του Βραζιλιάνου άσου, την επόμενη εβδομάδα στην Ελλάδα, όπου θα οριστικοποιηθεί το deal.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.511 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μετά τον Νίκλας Χουλτ, ένα ακόμα σημαντικό «κομμάτι» στο παζλ του Παναθηναϊκού, φαίνεται να κλείνει θετικά, με τους πράσινους να «δένουν» και τον Μολέντο.  

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.